Slide background
Slide background

                                 

Detox i revitalizacija kože iz fantastične kuće VAGHEGGI PHYTOCOSMETICI. Proizvod u kojem su glavni sastojci  maslinovo ulje, rajčica i potočarka.

RAJČICA

Ljepota kože usko je povezana sa zdravljem organizma. Naša koža vjerno štiti unutarnje organe i sustave, a gotovo svakodnevno izložena je vanjskim i unutarnjim toksinima. Vidljivi znakovi ovog oksidacijskog stresa su dehidracija kože, prerano starenje, pigmentacijske mrlje, crvenilo, pojačana osjetljivost.

POTOČARKA

Profesionalni detox i revitalizacija kože presudni su za učinkovite i dobre rezultate.

MASLINA

Ekstrakt rajčice, potočarke i maslinovo ulje neutraliziraju slobodne radikale, izbacuju otrovne molekule, popravljaju oštećenja nastala djelovanjem slobodnih radikala, pomažu prirodnoj obrani kože.

Tretman traje 40 do 90 minuta.

Maslinovo ulje ( Olea europaea ) – Sadrži hranjivi antioksidans polifenol, vitamin E i karotenoid koji ostavljaju kožu mekanu i baršunastu.

Rajčica ( Solanum lycopersicum ) –  Bogata vitaminima i mineralnim solima, puna antioksidansa, posebno visok sadržaj likopena – antioksidans neophodan našem tijelu. Ima jako depurativno djelovanje (pročišćavanje i detoksikacija).

Potočarka ( Nasturtium officinale ) – Osim kao antioksidans, poznata je i kao čistač cijelog organizma jer potiče izmjenu tvari, posebno dobro utiče na krv, revitalizira, osvježava, čisti i zacjeljuje oštećenu kožu, djeluje protiv mrlja i pjega na koži.

                       

                 

                   KOMBINACIJA PRIRODE I TEHNOLOGIJE

                    U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA I LJEPOTE!

 

Sunlight Waterfalls Harmony Sun Clear Waterfall Lovely Blue Reflection Green Crystal Nice Light Fall Place Nature Dazzling Forest Greenery Emerald Mountain Sunny Beautiful River Sunshine Falls Summer Water Lake Rock Falling Background Pictures

                                   NOVO, TOPLO, OPUŠTAJUĆE 

                 Želite ubrzati metabolizam, poboljšati elastičnost kože i ukloniti masne naslage i celulit? Pravo je vrijeme da isprobate radiofrekvenciju! Toplo i opuštajuće!

Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom  koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudi.

Radiofrekvencija uspješno se koristi kod sljedećih indikacija:

        – pomlađivanje kože (stimulira proizvodnju novog kolagena, vlakna elastina te            hijaluronske kiseline)

        – poboljšanje mišićnog tonusa

        – uklanjanje celulita

        – uklanjanje masnih naslaga

         – zatezanje kože lica i tijela

         – uklanjanja podbradaka

         – podizanje očnih kapaka

         – uklanjanje crvenih strija i ožiljaka

         – terapija za akne

         – fizikalna terapija

Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega.

Zbog svoje popularnosti, kako među poznatima, tako i među njihovim sljedbenicima, radiofrekvencija bi uskoro mogla zamijeniti Botox na tržištu ljepote i mladosti.

Radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za svjetlu i tamnu, suhu, masnu i mješovitu kožu.

Osim što pomaže podići, zategnuti i učvrstiti kožu, ovaj je tretman posebno prikladan za sitne bore, obješenu kožu i ožiljke od akni. Također, riječ je o brzom, pristupačnom, praktičnom i bezbolnom tretmanu protiv celulita i masnih naslaga s neposrednim i dugotrajnim rezultatima.

Za razliku od injekcijskih tretmana koji mogu oštetiti mišićni tonus, radiofrekvencija zapravo poboljšava tonus mišića.

U No. 1 MiA radiofrekvenciju dobivate u kombinaciji s aromaterapijom i prirodnom kozmetikom. To čini dugoročno boljim izborom za Vas.

Cijena jednog tretmana za tijelo 410,00 kuna.

Cijena jednog tretmana za lice i vrat 380,00 kuna.

Razumljivo kako je potrebno nekoliko dolazaka za još bolje rezultate. Stoga dobivate atraktivne, individualne ponude. Narudžbe na broj 091 908 4172 

 

Tko ne smije na RF?

Pacijenti s ugrađenim električnim uređajima kao što su pacemakeri, srčani ventili, metalni implantati ili umjetni metalni zglobovi. Valovi radiofrekvencija mogu omesti djelovanje nekih od navedenih uređaja i/ili zagrijati metalne implantate.