Gotu Kola

Gotu Kola

Gotu Kola

Najbolja pomlađujuća biljka za moždane stanice, živce i inteligenciju.
Gotu kola djeluje kao snažna hrana za mozak, povećava snagu uma. Potpomaže i poboljšava sve mentalne aspekte, uključujući shvaćanje, pamćenje i sjećanje. Ona je važna zato što povećava koordinaciju između ova tri aspekta mentalnog funkcioniranja. Zbog toga što povećava sposobnost za efikasno rješavanje problema, Gotu kola se često koristi za oslobađanje i prevenciju od stresa.
Gotu kola je glavna revitalizirajuća biljka za živce i moždane stanice. Ona povećava inteligenciju, dugovječnost, memoriju, a smanjuje senilnost i starenje. Poboljšava imunološki sustav, a ujedno ga čisti i hrani.
Istodobno je jak pročiščivać krvi i naročito dobar lijek za kronične proleme s kožom, uključujući i psorijazu. Kreme i losioni s gotu kolom dokazano ubrzavaju zacjeljivanje rana. Jedan od sastojka gotu kole ubrzava sintezu kolagena omogućujući brži i bolji proces zacjeljivanja rana.

Pomaže kod:
Čišćenje žlijezda, čišćenje krvi, epilepsije, isprekidane groznice, hipohondrije, gubitka kose, podizanja imuniteta, dugovječnosti, zacjeljivanje rana, psorijaze, neurodermitis, poboljšanja pamćenja, živčanih poremećaja, senilnosti, bolesti vena, grčenja mišića, reumatizma, poremećaja crijeva, nesanice, depresije.